Rreth Nesh

SIROL, Vërtet Marka më e Mirë për produktet e higjienës personale dhe të shtëpisë suaj.

SIROL është një nga kompanitë udhëheqëse në Shqipëri. SIROL prodhon dhe shpërndan një gamë të gjerë të markave për higjienë me reputacion shumë të suksesshme dhe që mbulojnë fusha të ndryshme si detergjente pluhur, detergjenteve të lëngshëm, sapun të lëngshëm, shampo, produkte për lavanderi dhe produkteve të tjera për pastrimin e shtëpisë dhe produkte të tjera profesionale.

SIROL filloi prodhimin detergjenteve në vitin 2008. Ajo është themeluar nga z.Loris Hitaj, Administrator i kompanisë.

SIROL beson në dhënien e vlerave më të mira për përfitimin dhe xhepin e konsumatorëve të saj. Gjatë viteve, kjo filozofi e ka ndihmuar shumë kompaninë për të ndërtuar një bazë të sigurt ne zgjerimin e rritjen e klientëve, kapitalit dhe një markë të fuqishme.

SIROL është kompania e parë në implementimin e standardeve Evropiane (ISO) për produktet e higjienës si detergjent, sapun e produkte te tjera industriale në rajon. Marka e kompanisë LOAL është zgjidhja më ideale dhe e shëndetshme për rrobat, sipërfaqet, pëlhurat, njerëzit, shtëpitë tuaja, dhe për komunitetin dhe mjedisin jashtë saj. Si një pionier me përgjegjësinë e korporatave, ne duam që produktet tona të bëjnë diferencën – nga perceptimi e zhvillimi i tyre deri në prodhimin, blerjen, përdorimin dhe dispozicionin. Ne jemi gjithmonë në avangard (avantazh mbase fjalë më e duhur ose përparësi) për të reduktuar ndikimin e tyre negativ mjedisor, për performancën, sigurinë, dhe për të krijuar një zinxhir të furnizimit sa më të qëndrueshëm e të sigurt. Ne besojmë se është përgjegjësia e jona për të ndjekur rrugën për një mënyrë më të ndërgjegjshëm e të bërit biznes, ku kompanitë veprojnë si partnerë me aktorët (faktoret) e tjerë për të krijuar një të ardhme të ndritshme për të gjithë planetin. SIROL është e angazhuar për ndjekjen e përsosmërisë dhe respektimin me standardet më të larta të cilësisë në të gjitha aktivitetet e saj thelbësore. Kompania ka fituar edhe njohje të shumta për udhëheqje në zhvillimin e produkteve shqiptare që janë në të njëjtin nivel me disa prej markave më të mira ndërkombëtare.

SIROL is proudly Albanian, and Truly the Best Brand.

CERTIFIKIM ISO

 SIROL është kompania e parë në implementimin e standarteve Europiane (ISO) për produktet e higjenës si detergjent, sapun e produkte te tjera industriale në rajon. Marka e kompanisë LOAL është zgjidhja më ideale dhe e shëndetshme për rrobat, sipërfaqet, pëlhurat, njerëzit, shtëpit tuaja, dhe për komunitetin dhe mjedisin jashtë saj.

BLEJ SHQIP

Sirol eshte e angazhuar ne rritjen e cilesise se ambienteve te punes gjithashtu dhe te ambientit rrethues  gje e cila e ben konkuruese ne tregun Shqiptar njekohesisht duke i dhene nje emer me te mire produkteve te produdhara ne Shqiperi

Kompania jone eshte rritur fale feedbackut te gjithmonshem qe ne marim nga klientet tane , dhe per kete arsye ne dolem dhe morem medimet personale te disa nga klienteve tone per te krijuar nje ide te impaktit qe kane patur produktet tona tek klientet .