PRODUKTET

SIROL

SIROL, Vërtet Marka më e Mirë për produktet e higjienës personale dhe të shtëpisë suaj.

BLITZ

SIROL, Vërtet Marka më e Mirë për produktet e higjienës personale dhe të shtëpisë suaj.

LOAL

SIROL, Vërtet Marka më e Mirë për produktet e higjienës personale dhe të shtëpisë suaj.

Superior service

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Retina ready

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Make a difference

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Designed with care

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Inventive elements

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

Translation Ready

Dental technology is ever-changing and constantly evolving

RRETH NESH

SIROL, Vërtet Marka më e Mirë për produktet e higjienës personale dhe të shtëpisë suaj.

SIROL është një nga kompanitë udhëheqëse në Shqipëri. SIROL prodhon dhe shpërndan një gamë të gjerë të markave për higjienë me reputacion shumë të suksesshme dhe që mbulojnë fusha të ndryshme si detergjente pluhur, detergjenteve të lëngshëm, sapun të lëngshëm, shampo, produkte për lavanderi dhe produkteve të tjera për pastrimin e shtëpisë dhe produkte të tjera profesionale.

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit 

Informatat e kontaktit

Rr ``Gjergj Kastrioti``, ish N.T.A.N Vlore,Shqiperi

00355 33 224893

info@sirol-al.com

www.sirol-al.com

24840

Produkte Sirol te shitura ne tregun Shqiptare

956

Dite nga prodhimi i produktit te pare

58

Produkte te ndryshme ne prodhim

100

% niveli i sodsifaksionit nga klientet

FILOZOFIA

CILESI

Te gjitha produktet tona jane te certifikuara dhe kontrolluara kundrejt te gjith standarteve nderkombetare

GARANCI

Produktet tona jane te Garantuar per cilesine, kualitet dhe jetegajtesi gjithashtu jane te garantuara per dhenien e rezultateve te kerkuara

TEKNOLOGJI

Te gjith produktet tona prodhohen me teknologjine me te fundit ne treg gje e cila i shtohet cilesise dhe garancise tone

VLERA

Sirol ofron cilesin me te mire ne treg kundrejt vleres se paguar per te gjitha produktet e saj

KLIENTET